El programa

T'oferim un mètode didàctic d'alimentació, amb l'acompanyament i suport d'una dietista especialitzada en aprimament saludable.

A Punts Enlínia assignem als aliments un valor en Punts, calculats segons els nutrients que contenen. Cada persona pot consumir una quantitat de Punts al dia i de Punts extres a la setmana en funció de la seva fisiologia, edat i les seves circumstàncies personals. Amb aquesta base t'ensenyem a triar bé els aliments, a combinar-los i a distribuir-los al llarg del dia perquè t'aprimis sense passar gana, sense patir i aprenent molt. No hi ha restriccions ni aliments prohibits, només moderació i sentit comú.

A més a més del seguiment individualitzat que rebràs per part de l'Esther, dietista especialitzada en coaching nutricional i divulgadora de salut, cada setmana també tindràs al teu abast una Sessió gravada en la qual l'Esther parla de diferents temes de salut i motivació.

Amb el programa adaptat a tu, l'acompanyament diari per WhatsApp i les Sessions Setmanals que rebràs, tindràs totes les eines necessàries per arribar al teu objectiu de pes sense tenir la sensació d'estar fent dieta. T'aprimaràs sense patir.

Aquestes Sessions Setmanals també les pots gaudir en directe, de manera presencial, en el Centre Punts Enlínia de Lleida, on fem dues trobades grupals cada setmana.

El programa
El programa

Sobre Punts Enlínia

Més que una dieta per aprimar-se, Punts Enlínia és un estil de vida. Amb el nostre pla descobriràs que perdre pes és molt més que comptar quilos i calories; és aprendre a alimentar-te bé i adquirir hàbits saludables que canviaran per sempre la teva relació amb el menjar.

Imatge sessió

Sessions Setmanals, el complement imprescindible del programa.

Les nostres Sessions Setmanals són part essencial de l'èxit de la dieta. En elles trobaràs la informació i la dosi de motivació que necessites per aconseguir el teu objectiu.

Aprendràs molt en alimentació i salut, en tenir estratègies per superar reptes, com per exemple per saber controlar l'ansietat per menjar. Millorarà la teva motivació i la teva força de voluntat. Aprendràs a triar les millors opcions tant a casa com fora de casa. Setmana a setmana la teva autoconfiança millorarà.

Aquestes Sessions Setmanals les rebràs, en gravació de Zoom, per WhatsApp cada setmana.

També les podràs gaudir en directe, de manera presencial, en el Centre Punts Enlínia de Lleida.

Contacta'ns

Si vols començar ja a perdre pes o si necessites més informació, no dubtis a escriure'ns!