Esther Farré
Sóc dietista i coach nutricional certificada. He dedicat molts anys a assessorar i a acompanyar a les persones per ajudar-les a aprimar, a mantenir-se i a canviar la seva relació amb el menjar. Ho faig des del cor i amb molta empatia.

I no és per casualitat que he arribat fins aquí. Jo vaig estar durant molts anys a l'altre costat. Vaig patir problemes de sobrepès en la meva joventut, i la meva relació amb el menjar va ser un calvari. Feia dieta darrera dieta, i mai aconseguia canviar el meu pes definitivament. La frustració era constant. Fins que vaig trobar el camí.

Així que tinc molt clar que, per poder ajudar a aprimar a algú, no és suficient aportant una dieta i prou, sinó que és bàsic acompanyar, assessorar i ensenyar a fer els canvis. I, sobretot, estar a prop i fer que el pacient se senti motivat en els diferents moments del procés.

Per això, a més a més de ser dietista, m'he format en coaching nutricional i estic certificada en practicioner en PNL per ICAN. I és que el pes i la manera de menjar van molt lligats a les emocions i, per tant, treballo més enllà d'un programa d'alimentació.

Així que ja saps! Si vols aprimar-te amb Punts Enlínia, aprendràs a fer bons canvis i, per fer-ho més fàcil, t'acompanyaré durant tot el procés i et proporcionaré les claus i la motivació necessàries perquè integris hàbits de vida saludables en les teves rutines. Ho farem d'una manera divertida i distesa. Sense pressions i al teu ritme.

ESTHER FARRÉ
La meva formació
  • Dietista titulada per l’Institut de Formació Professional Sanitària IFPS Roger de Llúria de Barcelona, on han estudiat grans professionals de la nutrició.
  • Màster en Health Coaching per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya)-
  • Certificació en Practitioner en PNL per ICAN (Internacional NLP Coaching Aliance)
  • Certificació en Coach per Centre Formació Do-Ceo Traning.
  • Certificació en Coach Nutricional per Fundadeps.
  • Certificació en PNL per Centre Formació Human Abilities.
  • Divulgadora d'hàbits saludables en diferents mitjans de comunicació, entre ells TV Lleida.

Contacta'ns

Si vols començar ja a perdre pes o si necessites més informació, no dubtis a escriure'ns!