Preguntes freqüents

Totalment cert. A Punts Enlínia no hi ha cap aliment prohibit, ja que el que fem és ensenyar-te a triar bé, a compensar i a menjar les quantitats correctes. I tot això ho fem de manera personalitzada, fàcil i divertida, amb l'ajuda dels Punts i de la informació que et donarem en les Sessions Setmanals. Fins i tot podràs gaudir de la vida social sense sentir-te culpable i sense remordiments si has fet extres.

Hi tenen a veure, però no són equivalents, ja que en els últims anys s'ha comprovat que en el pes, a més de les calories, hi intervé també la forma en què el cos processa els diferents nutrients dels aliments. Per això, els Punts que conté un aliment són el resultat d'un càlcul matemàtic fet a partir de quatre paràmetres: calories, greixos saturats, sucres i proteïnes.

Tindràs una Guia d'aliments puntuats molt fàcil d'utilitzar i una calculadora online. I t'ajudarem, sempre, a resoldre tots els dubtes que tinguis.

El nostre objectiu no és que t’aprimis ràpid, sinó que t’aprimis per sempre. Perdre pes en molt poc temps farà que el recuperis molt ràpid, per això recomanem no baixar més d'un quilo per setmana. La mitjana d'aprimament seguint el mètode de Punts Enlínia i fent els extres de la vida normal és d’entre 400 i 800 grams a la setmana. Sempre hi ha la possibilitat de fer-ho de forma més estricta, però nosaltres preferim ser flexibles i permetre’ns alguns extres, perquè tant important és aprimar-se com mantenir-se després. I això és més fàcil si t’aprimes progressivament i sense patir.

De cap manera! Podràs cuinar-te igual que per a tota la família, perquè podràs menjar de tot. I tant si t'agrada cuinar com si no t'agrada, gaudiràs dels plats que faràs. La primera setmana, en la primera trobada, t'explicarem com fer-ho i et donarem estratègies perquè et sigui senzill.

Cap ni un! A Punts Enlínia no utilitzem ni sobres, ni pastilles ni cap producte substitutiu. Ens alimentem amb menjar, portem una vida saludable i plena, i ens aprimem amb alegria i molta salut.

Primer de tot, t'hauràs de posar en contacte amb nosaltres per trucada, per email o per whatsaap (whatssap és la nostra via preferida, però pots utilitzar la que vulguis) i ens expliques una mica sobre tu i què t'agradaria aconseguir. T'enviarem més informació i planificarem les setmanes que vulguis contractar. Llavors t'enviarem el programa per MRW i en 24/48 hores el tindràs a casa.

Quedarem per fer la videotrucada de 60 minuts de duració en la qual l'Esther t'escoltarà, t'explicarà el programa adaptat a tu i als teus gustos i juntes planificareu les properes setmanes.

Et pesaràs a casa i aquell serà l'inici del procés d'aprimament setmanal. La comunicació, setmana a setmana, entre tu i l'Esther també serà per whastaap i sense horari, ja que li podràs consultar sempre que ho necessitis. Ella estarà pendent de com portes el programa i de la teva evolució.

Cada setmana rebràs la Sessió Setmanal gravada, i altres ajudes i estratègies per fer més fàcil l'aprimament. Et sentiràs motivat i molt acompanyat.

Amb les Sessions Setmanals gravades per zoom i que rebràs cada setmana per whatssap, aprendras molt sobre salut i alimentació. També et donaràn força i motivació per seguir. Els temes son variats i molt didàctics.

Cada setmana treballem un tema diferent que t’ajudarà a millorar la teva alimentació, la teva salut i la teva capacitat de fer bé les coses. Les estratègies que expliquem en les Sessions Setmanals t'ajudaran a aprimar-te ara i a mantenir-te després.

En el Centre Punts Enlínia de l'Av. Garrigues, 17 de Lleida, fem cada setmana dues Sessions Presencials Grupals de mitja hora de duració. Assisteixen entre 10 i 20 persones, tot i que aquest nombre pot variar. Actualment, es fan tots els dimecres, a les 16 h i a les 17:45 h. En aquestes trobades l'Esther tracta diferents temes sobre alimentació, salut i motivació.

Son optatives i no imprescindibles, ja que aquests temes són els mateixos de les Sessions Setmanals que després enviem a tots els que segueixen el programa. Així que si no pots venir a les Sessions Presencials, igualment rebràs tota la informació cada setmana i no et faltarà ni la informació ni la motivació que necessites per seguir bé el programa.Encara que les sessions presencials sempres són grupals, si és el primer cop que vens, ens quedarem amb tu a soles després de la sessió per explicar-te el programa, adaptar-te'l i pesar-te. Així que és important que ens diguis a quina sessió vols venir i et donarem cita prèvia. El dia abans t'enviarem dos vídeos per whasapp perquè els puguis veure abans d'aquesta primera cita per a que et sigui encara més fàcil i entenedor tot el que t'explicarem en la sessió.

I encara que vinguis presencialment cada setmana, també rebràs el seguiment, les ajudes, l'acompanyament i la Sessió Setmanal per whatsapp. Podràs fer les consultes que calgui sempre que ho necessitis. L'Esther estarà pendent també durant la setmana de com portes el programa i de la teva evolució.

Per descomptat. Presencial i online, es poden combinar i anar alternant. De fet, el preu és el mateix, i tot el suport que reben les persones que venen a les Sessions del Centre, també el reben les que ho fan online. Són les mateixes Sessions informatives, les mateixes receptes i el seguiment és igual d'efectiu.

Pots fer el programa presencial, només online o combinar-lo segons la setmana. Tria el que et vagi millor i et sigui més còmode per les teves circumstàncies personals, per horaris o per distància al Centre Punts Enlínia de Lleida. Facis el que facis, t'aprimaràs igual de bé.

Quan arribis al teu pes desitjat, t'ensenyarem, durant quatre setmanes, com mantenir-te. Per això modificarem els teus punts diaris i incorporarem unes noves pautes que t'explicarem de forma individual.

Transcorregut aquest temps de consolidació, passaràs a ser Client Prèmium. Això vol dir que tindràs el seguiment de pes setmanal online i les ajudes setmanals totalment gratis durant un any. També podràs assistir a les Sessions Presencials. L'única condició perquè sigui gratuït és que la fluctuació de pes durant aquest any de Manteniment, no superi els dos quilos cap amunt o cap a baix respecte al teu final.

Mantenir-te en aquest marge, et serà molt fàcil perquè tindràs ajuda sempre que la demanis.

No, perquè el gran avantatge de Punts Enlínia respecte a altres dietes és que amb nosaltres canviaràs els teus hàbits i la teva relació amb el menjar, i això és la millor garantia perquè no tornis a recuperar el pes perdut. Així i tot, per no recobrar els vells hàbits poc saludables, és crucial que facis bé l'etapa de quatre setmanes de manteniment, i que puguis gaudir de l'any de client Prèmium, en el que t'ajudarem a assolir aquest nou pes.

Contacta'ns

Si vols començar ja a perdre pes o si necessites més informació, no dubtis a escriure'ns!